Barion Pixel Fess akciósan és garantáltan szuper társasággal... - Énidő ÉlményMűhely

Fess akciósan és garantáltan szuper társasággal…

Ma reggel 7-kor kipattant a szemem, mindig így van ez hétvégéken, bezzeg hétköznapokon olyan szívesen aludnék tovább…

Az első gondolatom az volt, hogy a mai napon csinálok egy szuper akciót, ami egészen év végéig tart majd és erről senki nem tud lebeszélni, hiába is próbálná!

Többen mondtátok, hogy barátnőitekkel olyan jó lenne eljönni élményfestésre, kicsit bátortalanok vagytok, csapatban jobb lenne egy csajos, vagy baráti festést tartani. Egyébként is közeleg a karácsony, festményt ajándékba adni egyedi meglepetés, jó lenne időt szakítani az elkészítésére.

Úgyhogy azt sütöttem ki, hogy ha összesúgtok-búgtok és összeszervezkedtek, öt emberke díjáért hatan jöhettek festegetni ugyanazon alkalomra. Így garantáltan jó társaságban alkothattok, a kikapcsolódás még inkább garantált, közös élményt szereztek, végre tudtok egy jót dumcsizni és csodás képekkel térhettek haza! A 8500 Ft-os kedvezményt pedig nyugodtan el is oszthatjátok egymás között.

Ez az akció más kedvezménnyel össze nem vonható és év végéig érvényes.

Jól hangzik igaz?

Ráaadásul, ha éppen nincs olyan kép, vagy időpont (ITT tudsz körbenézni), ami mindenkinek megfelelne, nyitott és rugalmas vagyok, keressetek, egyeztessünk, biztosan akad még egy számotokra megfelelő lyukacska a  naptáramban.

Ha eddig hezitáltál, meg merd-e próbálni, hiszen nem vagy egy nagy rajztehetség, de láttad, hogy ismerőseid milyen jókat alkotnak, eljött a Te időd! Nálam családias környezetben, sürgetés nélkül festhetsz, kis csoportokban dolgozunk, mindenkire oda tudok figyelni, hidd el, sikerülni fog! Sok-sok szeretettel várlak!

Aktuális események: https://enidomuhely.hu/osszes-esemeny-elmenyfestes-debrecenben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük