Barion Pixel Ízek, imák és szerelmek helyett szavak, színek és érzések..... - Énidő ÉlményMűhely

Ízek, imák és szerelmek helyett szavak, színek és érzések…..

Szavak, színek és érzések…

Az említett film nagy kedvencem-időről időre újra előveszem, megnézem és mindig új és új üzenetet vélek felfedezni benne. Lassan újra időszerű újra megnéznem, de most vasárnap inkább egy nagyon különleges élményfestéssel készülök számotokra. Azon túl, hogy egy rendkívüli  Van Gogh képet használunk inspirációként, ez az alkalom ajándékkészítő workshopként is funkcionál, hiszen közeleg a karácsony és a szeretettel, odafigyeléssel készített ajándékok ideje. Az elkészült akril festményre speciális akril tollal idézet írható a foglalkozás végén, így például egy-egy bibliai idézettel üzenhetünk annak, akinek az ajándékot szánjuk, vagy ha saját falunkra akasztjuk, számunkra kedves sorokat olvashatunk majd nap mint nap.

Én választottam néhány idézetet, de az ötletem lényege az, hogy hozzánk és az ajándékozotthoz illő szavak kerüljenek a vászonra. A foglalkozás ára 8500 Ft, mely magába foglalja a feszített vásznat, anyag-és eszközhasználatot és körülbelül 3-4 órát vesz igénybe. Semmilyen különleges rajztehetségre nincsen szükség, mindenben segítek!

Itt tudtok regisztrálni, még van néhány hely: https://enidomuhely.hu/events/csillagos-ej-elmenyfestes/

És íme, néhány számomra kedves idézet-ötlet:

„Ha felölteném a hajnal szárnyait, és a legtávolibb partokon szállnék le, ott is a te kezed vezetne, és a te jobbod tartana. Ha azt mondanám: Borítson el a sötétség, és az éj úgy vegyen körül, mint máskor a fény: neked maga a sötétség sem homályos, s az éj világos neked, mint a nappal.” (Zsoltárok könyve)

„Isten ígéretei olyanok, mint a csillagok, minél sötétebb az éjjel, annál fényesebben ragyognak.” (David Nicholas)

„Mikor az éj leszáll s a csillagok feljőnek, mikor a világ szavai elhalnak, elkezd beszélni a természet, akkor a végtelen mindenség megnyílik s az ember lelke lát.” (Jóki Mór)

“Az embereknek nem ugyanazt jelentik a csillagaik. Akik úton járnak, azoknak vezetőül szolgálnak a csillagok. Másoknak nem egyebek csöppnyi kis fényeknél. Ismét mások, a tudósok számára problémák. Az üzletemberem szemében aranyból voltak. A csillagok viszont mind-mind hallgatnak. De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak. (…) Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak! (…) S ha majd megvigasztalódtál (mert végül is mindig megvigasztalódik az ember), örülni fogsz neki, hogy megismerkedtél velem. Mindig is a barátom leszel.” (Antoine de Saint-Exupery)

“Fázol? várj, betakarlak az éggel,
hajadra épül a hímzett csillagok
csokra és holdat lehellek a
szemed fölé.” (Radnóti Miklós)

Tökéletes, szívből jövő, a másikhoz szóló ajándék! Szeretettel várlak, te tudod már milyen idézetet hozol?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük