Barion Pixel Történetem - Énidő ÉlményMűhely

Történetem

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal lány, aki nem tudta, hogyan kezdjen neki az életnek. Bármerre bandukolt is, azt érezte, nem jó helyen van, bármilyen szeretettel is vették körül, valahogy valami megfogalmazhatatlant keresett-kutatott.  Azt érezte, nem állhat annyiból az élet, hogy reggel felkelünk, elvégezzük a dolgunkat , este lefekszünk, és így megy ez minden áldott nap tovább, tovább és tovább…

Az évek teltek-múltak, élte a normális hétköznapokat, aztán egy reggel egyszer csak belé hasított a felismerés: alkotnom kell! Teremteni, létrehozni, szenvedélyesen szeretni azt, amit csinálunk és minden nap izgalommal ébredni, várni, hogy vajon mi várhat ránk. Mondanom sem kell, ez a lány én voltam.

Ekkor, több, mint 30 év után végre éreztem, hogy megtaláltam az utam, létre kellett hoznom a MŰHELYT. Az Énidő nevet választottam neki, mert  számomra itt dolgozni azt jelenti, végre arra szánom az időm, amit fontosnak érzek és amiben ki tudok teljesedni. A helyemen vagyok.

Hiszem, hogy az alkotás mindenki számára csodás, terápiás lehetőség arra, hogy kiszakadjon a hétköznapok szürkeségéből és feldolgozza az őt ért hatásokat, átengedje magán az érzéseket, megtapasztalja a flow élményt. Imádom látni a csillogó szemeket és a friss önbizalmat egy-egy csoportos festés után a résztvevők arcán. A kreativitás mindenkiben ott szunnyad, csupán útjára kell engedni!

Ne azért gyere el, mert az élményfestés divat, hanem azért, hogy tágítsd a komfortzónád, kipróbálj valami újat, ismerkedj önmagaddal, és adj időt magadnak arra, hogy befelé figyelj.

Mindezek mellé csak a hab a tortán, hogy egy csodás képpel térhetsz haza!

Várlak szeretettel, remélem, hamarosan találkozunk!Ági és Zsófi
Szeretettel várunk Téged is!

Áraink
Felőtteknek: 9.500 Ft
Gyerekeknek: 8.500 Ft
Páros festés: 15.000 FtÉlményfestés Debrecen

Elérhetőségeink
Cím: 4024 Debrecen, Petőfi tér 23
Telefonszám: +36-70/601-85-91
E-mail: info@enidomuhely.hu

Énidő
ÉlményMűhely ©