Barion Pixel Csengőszó, csengőszó.... - Énidő ÉlményMűhely

Csengőszó, csengőszó….

Tudjátok, mi az, amit nagyon-nagyon nem szeretek? Amikor karácsonyi dalokat hallgatnak MINDENHOL már novemberben…

Decemberben már garantáltan megüti a füleimet a bevásárlóközpontokban a „diszkrét” csengettyűzés, de a karácsony előtti napokban már nem zavar, jó hangolódni az ünnepre. Viszont, szerintem, mint sok minden mást, ezt sem érdemes túlzásba vinni.

Mindennek megvan a maga ideje- ahogyan ezt nagyanyáink is bölcsen megmondták.

Én pedig, azt szeretném nektek bölcsen megsúgni, hogy bár nagyooooon-nagyoooon távoli tűnhet a karácsony, és semmiképp nem szeretnék már mostantól Télapó- és rénszarvas lázban égni, mégis érdemes tudni, hogy ha kézzel készített ajándékkal szeretnétek meglepetést okozni, időben kell lépni.

Van néhány kitűnő ajándékötletem 🙂

 

  1. Élményfestés ajándékutalvány: Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt tökéletes ajándék. Ezzel még nem vagy elkésve, nyugalom! Psszttt! Viszont érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert novemberben küldeni fogok egy kuponkódot, amellyel egészen kivételesen az ajándékutalványokat is kedvezményesen tudjátok majd beszerezni!
  2. Élményfestő csomag otthoni kreatívkodáshoz- ezt válaszd, ha inkább otthoni, egyedüllétes, elvonulós kikapcsolódást ajándékoznál. Ezzel is tökéletesen időben vagy, persze, más alkalmakra is tökéletes ajándék. Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt elérhető, instant kikapcsolódás!
  3. Saját festmény!!!! Ijesztően hangzik? Pedig hidd el, nem az! Emlékszel, gyermekkorodban milyen sok rajzot adtál anyukádnak? Fogadok, hogy némelyiket a mai napig a legbecsesebb kincsei, emlékei között őrizgeti. Mit szólnál hozzá, ha idén karácsony előtt eljönnél egy élményfestésre és direkt neki elkészítenél egy saját festményt? Biztos vagyok benne, hogy valódi meglepetést okoznál! Ha belevágsz (és miért ne vágnál bele, hiszen közben te is kitűnően kikapcsolódsz), akkor érdemes már most nézelődni és kiválasztani, melyik kép tetszik neked, vagy tetszene neki, melyik passzolna az otthonába. A színeken természetesen tudsz változtatni a festés alatt, el sem tudod képzelni, mennyiféle lehetőség van!
  4. Karácsonykor sokan nagyban gondolkodnak, ilyenkor a fa alá kerülnek azok az ajándékok, amelyekre vágyunk, de év közben sajnáljuk rá kiadni a pénzt. Ilyen lehet például egy olajfestmény, egy szép csendélet vagy egy kép a gyermekszoba falára. Ha készleten levő festményeimből választasz, semmi gond, de ha van valamilyen speciális elképzelésed, bizony, ketyeg az óra. Az olajfestmény szikkadási ideje hosszú, így ha olajfestményt szeretnél rendelni, itt az ideje. Az akrilfestmények gyorsan száradnak, ám nem tudom, kapacitásom meddig engedi majd meg a rendelések felvételét, így, ha ilyen terveid vannak, keress bátran, minél hamarabb!

Addig is, élvezzétek ki az ősz színeit, illatait és ha kicsit megfáradtatok, gyertek festeni!

Csingiling!

Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük