Barion Pixel Szerelem- foszforeszkálós élményfestés fiataloknak - Énidő ÉlményMűhely

Szerelem- foszforeszkálós élményfestés fiataloknak

Dátum és időpont:

2020.02.15. 15:00 - 18:00

Esemény helyszíne:

Énidő ÉlményMűhely , Debrecen

Oszd meg ezt az eseményt
Összes hely: 8 (3 maradt)
Add a naptáradhoz az eseményt
Sorry, Event Expired

Az eseményről

A szerelem minden életkorban komoly dolog, tizenévesen, huszonévesen, és még azután is csodás, ha tudtok picit időt szánni egymásra és egy irányba nézve lazítani.

Ezt a kedves egérpárt megfestheted meglepetésbe párodnak vagy akár szimplán magadnak, de ha van kedvetek, alkothattok egy közös festményt is, ez esetben kérlek jelezz nekem külön. A holdhoz foszforeszkáló festéket használunk, így a sötétben enyhén világítani fog a mű.

A festés körülbelül 2.5-3 órát vesz igénybe. Kérlek, olyan ruhában gyere, amelyet nem sajnálsz, ha festékes lesz, ugyanis az akrilfesték száradás után nem kimosható az anyagból.

A foglalkozás ára anyag-és eszközhasználattal együtt 8500 Ft/fő (30×40 cm-es vászon vagy farost), 9500 Ft/fő (40×50 cm-es vászon vagy farost).
Akkor ajánlom, hogy farostra fess, ha egyénileg dolgozol és szeretnél képkeretet vásárolni az elkészült műhöz, ugyanis a farost keretezése rendkívül egyszerű. Keretet a helyszínen is választhatsz 1500 illetve 1800 Ft-ért.

Kérés esetén online, kifejezetten erre az eseményre szóló ajándékutalványt tudok küldeni, ha az élményt meglepetésbe szánnád!

Szeretettel várlak!
Ági

(Kép forrása: internet)

Esemény helyszíne: